La Scoica Land

  Descriere        Istoric        Meniu         Oferte                Galerie        Contact

Descriere restaurant

Restaurantului La Scoica Land va intampina cu preparate traditionale romanesti imbinand totodata specificul italian cu cel pescaresc. Restaurantul La Scoica Land prin traditia si originalitatea sa, va ofera inca din 3 Noiembrie 1997 cele mai variate tipuri de mancaruri la cele mai inalte standarde.

Personalul calificat va intampina cu cele mai savuroase preparate, astfel, momentele petrecute alaturi de noi vor fi de neuitat.

Restaurantul impreuna cu terasele din jurul acestuia (terasa cu flori, terasa pe nisip, aleea cu foisoare, cele doua foisoare si corabia) alcatuiesc un ansamblu ce va ofera diferite stiluri de aranjamente si ambianta. Astfel oricare dintre acestea va vor face mic dejunul, pranzul sau cina cat mai placute.

Doriti sa va relaxati in Restaurantul nostru si sunteti cu copiii? Nicio grija! Nu va trebui sa ii lasati acasa cu bona sau bunica, ci, ii puteti lua cu dumneavoastra. The Land of Kids a fost special amenajat pentru linistea dumneavoastra, acest loc oferind copiilor dumneavoastra posibilitatea de a se simti in largul lor, in siguranta, ei fiind supraveghiati de personalul nostru atestat.

Acesta este dotat cu leagane, jucarii, garduri, elemente de escaladare si bare de protectie pe o suprafata de peste 300m² unde cei mici pot alerga toata ziua.

Intr-un cuvant, la noi isi pot consuma energia in cele mai sigure conditii.

 

Alegeti limba dorita

       

Fa o Rezervare

Trimiteti`ne un mesaj cu tipul de camera dorit, data sosirii si numarul de nopti pe care doriti sa il rezervati, si va vom contacta in cel mai scurt timp